Inside Out (11-16)

Inside Out is een gezellige plek op de zaterdagavond voor iedereen die naar de middelbare school gaat en nog geen 16 jaar is.
Het is lekker dicht in de buurt, namelijk in ‘de Rank’, gebouw naast de kerk.

Wij beginnen om half 8 en het duurt tot ongeveer half 10/ 10 uur. Je kunt je vrienden en vriendinnen ontmoeten, nieuwe vrienden maken, terwijl er diverse activiteiten worden georganiseerd.

Wat je allemaal kan verwachten is bijvoorbeeld:een PlayStation wedstrijd, levend cluedo, filmavond, cupcakes maken, spelletjes spelen, enz.

Voor het seizoen 2018-2019 zijn de Inside Out avonden op de volgende zaterdagen: 13 oktober, 17 november, 8 december, 12 januari, 2 februari, 23 maart en 20 april. Vrijdagmiddag 3 mei hebben we het afsluitende uitje.

Het team bestaat uit: Maureen van Pelt, Willeke Faro, Laura Holtslag, Jelle Klijn, Jan van Wijgerden, Lukas de Jong en Chris van Veldhuizen

Contactpersoon: Maureen van Pelt. Bovenkerkseweg 6. 06-58865752

Berichten in deze categorie: