Avondmaalscreche - Hervormd Giessenburg

Avondmaalscreche

Tijdens de Avondmaalsdiensten is er voor  de kinderen uit de kerk (t/m groep 8) een eigen samenkomst. Na de eerste tafel geeft de dominee de gelegenheid aan de kinderen om naar de Rank te gaan. Daar wordt, onder leiding van een team van vrijwilligers, met elkaar doorgepraat over het Avondmaal en/of over de preek. Vanaf komend jaar doen we dat via de methode ‘sAmen’ .Daarna wordt er nog een verwerking gedaan. Als de kerk uit is, kunnen ouders hun kinderen uit de Rank ophalen.

De leiding bestaat uit:

Mirthe van Houwelingen          Wetering 5                               Tel. 652636

André Kwakernaak                     Wilhelminalaan 74                 Tel. 612291

Annelies Klop                               Prins Bernhardlaan 17           Tel. 616300

Janneke Verspui                           Heul 44                                    Tel. 653802

Dinella Visser                                 Kerkweg 8a                             Tel. 653564

Willemieke van Wingerden         Wilhelminalaan 47                Tel. 630020