Afgelopen vrijdagavond 11 januari hebben we weer een mooie kampvuuravond met elkaar beleefd.

Ondanks het barre weer van afgelopen week was het die vrijdagavond heerlijk droog en nagenoeg windstil. We konden het vuur lekker opstoken en met 18 mannen hebben we ons prima vermaakt. Nu is dat wellicht niet helemaal het juiste woord, maar het was wel goed! Het was goed om bij elkaar te zijn. We hebben ademloos geluisterd naar Wim de Keijzer. Hij is uitgezonden door de Christengemeente uit Hardinxveld naar Brazilië.

Hij heeft daar een stichting opgezet en werkt daar met zijn gezin in een opvang voor verslaafde mannen. Het was goed om te horen hoe hij daar zijn weg gevonden heeft en ook hoe God zijn weg geleid heeft. Wim heeft zijn getuigenis gegeven over zijn eigen leven, maar ook wat God doet onder de mannen daar.

Na zijn verhaal en een stukje reflectie uit de Bijbel (over koning Hizkia) kwam er een mooi gesprek op gang in de grote kring. Sommigen vertelden hun eigen verhaal en waar ze in de praktijk tegenaan liepen. Het was mooi om elkaars verhalen te horen en dat gaf de mogelijkheid om elkaar ook te bemoedigen. Samen hebben we de avond in een kringgebed afgesloten.

Daarna was er uiteraard nog wat warms te drinken, te knabbelen of was er nog warme knakworst. We zien uit naar de volgende KVA. Die is op zaterdagavond 23 maart. Het wordt een vader/ kind avond. Vaders, neem je zoon en/of dochter mee!