JAAAA!!! Zaterdag 25 januari 2020 is het weer zover: de stoerste, mooiste, intiemste mannendag van het jaar! Ook in 2020 zal het 4M EVENT plaatsvinden op het tot de verbeelding sprekende terrein van Vliegbasis Twenthe. Mannen en jonge mannen uit het hele land zullen samen komen voor een dag boordevol plezier, inspirerend onderwijs, gave worship, mooie bands, lekker eten en avontuur.

Het thema in 2020 is: MAN.ZIJN. Wat betekent het om in deze tijd een man te zijn? Mag je nog wel man zijn? En wat hebben jongens nodig om man te worden? Samen pakken we deze thematiek bij de kop en verdiepen ons vanuit de Bijbel in MAN.ZIJN. En het gave is: we lanceren ook twee nieuwe concepten die MAN.ZIJN. op fascinerende wijze heel dichtbij gaan brengen.

Vanuit onze gemeente gaan we ieder jaar weer met veel mannen naar het 4M Event. Wil je mee? Laat het dan weten. Dit kun je doen bij Ronald Overduin. Afhankelijk van de hoeveelheid mannen gaan we met meerdere auto’s naar Twenthe. Hou er rekening mee dat je einde van de ochtend tot ’s avonds laat van huis bent. Het is zeker de moeite waard.

De tickets voor het Event bestel je zelf via: https://event.4m.nl/

De promo van het Event vindt je hieronder:

Wil je weten hoe het Event in 2019 was, check dan onderstaande video: