Zondagsschool

Zondagsschool “Laat de kinderen tot Mij komen”

zondagsschool afbeelding

Zit je op de basisschool in groep 3 t/m 8 en vind je het leuk om op een creatieve en leerzame manier te leren uit de Bijbel? Dan is de zondagsschool echt iets voor jou!

Bijna elke zondagochtend gaan we na de kerkdienst met elkaar in de Rank iets drinken. Om 11.00 uur starten we gezamenlijk in zaal 8. Daar wordt je ontvangen met vrolijke muziek. Met de hulp van verschillende muzikanten maken we er een mooie opening van, gevuld met liedjes en gebed. Na het zingen gaan we in kleinere groepen uiteen voor het luisteren naar een verhaal en het doen van een verwerking rondom het thema. De ene keer is de verwerking het kijken van een filmpje of het doen van een toneelstukje, de andere keer doen we bijvoorbeeld een quiz of maken we iets moois.

Ben je nog niet zo vaak geweest, of misschien nog nooit? Kom gewoon een keer kijken en natuurlijk mag je altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen!

Voor de ouders

Door met elkaar te luisteren naar de verhalen uit de bijbel, met elkaar te zingen en te praten over wie God is en wie Hij voor ons wil zijn, willen we als leiding de kinderen bekend maken met het evangelie en Gods liefde voor de mensen. Gods liefde willen we brengen bij het hart van de kinderen zodat zij al jong de Heere Jezus mogen leren kennen als hun Redder en Hem willen dienen en volgen in hun leven.

De zondagsschool zal, ook als we later starten dan 11.00 uur, duren tot 12.00 uur. Wanneer er Heilig Avondmaal wordt gevierd, is er geen zondagsschool.

De leiding bestaat dit seizoen uit:

Groep 8                       

Johannes, Ronald en Tanja

Groep 6/7                   

Daniël, Johan en Mariska

Groep 5                       

Chris, Esther, Martine en Patricia

Groep 4

Charlotte, Cordian, Sem en Willise

Groep 3

Annelies, Eliseba, Jannemiek en Ruth

Contactgegevens

Heeft u vragen, spreek ons dan gerust aan. Ook kunt u mailen naar zondagsschool@hervormdgiessenburg.nl